PaRappa a Gitaroo Man budou mít nástupce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PaRappa a Gitaroo Man budou mít nástupce

PaRappa a Gitaroo Man budou mít nástupce

David Plecháček

David Plecháček

15. 5. 2017 12:01 3
Reklama

Masaja Macuura a Keiiči Jano jsou legendy rytmických her. Každý se proslavil jinak. Průkopníkem se před lety stal pětapadesátiletý Macuura, když v roce 1996 vydal svou první hru PaRappa the Rapper o rapujícím psovi. Jano ale nezůstává pozadu, když v roce 2002 vydal dnes už legendární Gitaroo Man. Co ale vznikne, když oba velikáni spojí své síly?

Bezesporu vznikne rytmická akční adventura. Alespoň tak oba dva svůj nový projekt popisují. Vznikne také ujetý teaser na hru Project Rap Rabbit. Minutová ukázka poměrně názorně ukazuje, v jakém duchu se bude linout její hudební doprovod. Novinka svým stylem odkazuje na legendárního PaRappu, který nedávno vyšel v remasterované podobě.

Jsme poměrně zvědaví, jak se hra bude hrát. Mnoho informací pro tuto chvíli neznáme, ani to, v jaké fázi se projekt právě teď nachází. Doufáme, že se o rapujícím králíkovi a obrovské žábě v pozadí dozvíme něco víc co nejdříve. Třeba i to, jestli se hra opravdu bude odehrávat v historickém Japonsku a jakou roli bude hrát létající talíř nebo zvláštní futuristická motorka.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama