Izometrické Tokyo 42 vychází v květnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Izometrické Tokyo 42 vychází v květnu

Izometrické Tokyo 42 vychází v květnu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 5. 2017 14:27 1
Reklama

Atypicky vypadající izometrická akce Tokyo 42 o sobě dala vědět již před časem, nyní se však čas nachýlil a datum vydání přiblížilo – tento barevný mix využívající prvky ze zdánlivě nesourodých her jakými jsou GTA a Syndicate vychází na Xbox One a na PC již 31. května.

Tehdy budeme moci vstoupit do futuristického Tokia plného barev, koček a intrik a v roli hráčů bude zapotřebí rozplést právě poslední zmíněné. Změti konspirace a zrady bude možné přicházet na kloub jak v rámci klasického singleplayeru, tak i v kooperaci s ostatními hráči a celé to okoření zápletka ta, že v roli hráčů budete obvinění z vraždy, kterou jste (samozřejmě) nespáchali.

Izometrický pohled na jednotlivé úrovně hry přitom bude možné natáčet a stratégové v nás tím mohou získat zcela nové perspektivy na bojiště a odhalit tak kupříkladu skryté prvky výbavy či nové zbraně. Vedle toho hra nabídne simulaci davů lidí, prvky stealth, fyziku kulek a další drobnosti, které již může odhalit přiložená ukázka.

Ta za tónů svižné elektronické hudby odhaluje vše podstatné a kromě akce samotné odhalí například i možnost nasazovat na bitevní pole i výše zmíněné kočky. V neposlední řadě se pak dozvídáme, že hra nakonec dorazí i na PlayStation 4, nejdříve však v polovině července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama