Tvůrce Binding of Isaac chystá další hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrce Binding of Isaac chystá další hru

Tvůrce Binding of Isaac chystá další hru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 5. 2017 06:47 3
Reklama

Vývojář Edmund McMillen, který má se svém portfoliu například hardcore plošinovkou Super Meat Boy a návykové akční RPG The Binding of Isaac, dává světu vědět, že již brzy odhalí něco zcela nového.

Dosud tajemstvím zahalený a stále ještě nepojmenovaný titul mu již tři měsíce pomáhá vyvářet programátor Tyler Glaiel. Tito pánové slibují zcela novou značku, jež se bude vyznačovat svojí (náročnou) obtížností i podivností a jež bude hrát na osobní notu. Zároveň má jít o titul, který přinese úžasné ovládání a který, tedy alespoň po stránce velikostí úrovní, má být dosud největším McMillenovým projektem.

Ovšem co si pod tím celkově představit, to lze nyní jen těžko odhadovat, nicméně předchozí hry celkem jasně vypovídají o tom, že se McMillen příliš neobává vystoupení z tradičních žánrových škatulek a že bychom se mohli dočkat něčeho přinejmenším neotřelého. Zatím však nevíme kdy a jakých platformách tomu tak bude, datum odhalení se prý ale již blíží a celkově můžeme jen kvitovat fakt, že se McMillen chystá udělat také něco jiného než jen další z řady přídavků pro The Binding of Isaac. Ostatně samotné oznámení tohoto projektu přišlo skrze příspěvek, který se věnoval právě dalším novinkám výše zmíněného titulu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama