Taktická akce Ready or Not připomíná SWAT
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Taktická akce Ready or Not připomíná SWAT

Taktická akce Ready or Not připomíná SWAT

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 5. 2017 10:37 6
Reklama

Vývojářský tým Void Interactive představil na svém webu a doprovodným videem chystanou taktickou akci Ready or Not. Ta svým charakterem ze všeho nejvíce připomíná akce typu Rainbow Six či SWAT, slibuje však nabídnout i něco málo navíc ze studnice vlastních nápadů.

Ready or Not přinese jak singleplayer, tak i on-line multiplayer, v němž půjde řádit jak v režimu kooperace proti umělou inteligencí ovládaným botům, tak i v kompetitivních režimech hry. Ve všech případech ale půjde o takticky řízené souboje ve stísněných prostorách, kde půjde vše hezky předem naplánovat.

Důraz by v tomto případě tedy měl být kladen na taktickou složku hry a na důvtip i hráčů i jejich schopnost přemýšlet. K dispozici jim přitom vedle počáteční plánovací fáze budou i více než tři desítky prvků výbavy (z nichž některé ani nemusí nutně být smrtonosnými zbraněmi) a onen realismus se nadále bude ve hře projevovat například i chováním kulek. Ty budou nejen věrně kopírovat balistické křivky dané jejich vlastním charakterem i vlastnostmi samotných zbraní, ze kterých byly vypáleny, ale koneckonců budou rovněž také věrně dopadat i na své cíle. To bude mít za následek adekvátně poškozená těla hráčů i jejich protivníků, realisticky ztvárněné tržné i střelné rány a věrně by měly být ve finále zpracované i zásahy do brnění či poraněné končetiny.

Všichni hráči přitom budou mít plnou kontrolu nad svými avatary a hráči tak budou kupříkladu otevírat dveře tempem, jaké si sami určí, běhat tak rychle, jak jen to svým postavám sami dovolí. A nakonec se mohou i dívat za rohy pouze do té míry, jak jen budou sami chtít.

Chybět samozřejmě nebude ani možnost upravování postav a zajímavě také zní zmínka ta, že jakmile si jeden hráč vezme granát z kapsy nebo jej naopak vrátí, tak to všichni ostatní ze svého pohledu a v reálném čase uvidí.

Zatím to zkrátka vypadá na zajímavý a především velmi ambiciózní projekt a my můžeme jen doufat, že jeho vývoj bude zdárně pokračovat kupředu. Kvalitních taktických akcí přeci jen příliš mnoho není a tato vypadá zajímavě, a to i po grafické stránce. Hru bude pohánět engine Unreal čtvrté generace a něco již může našeptat přiložené video i obrázky, příliš prostřihů ze samotného hraní však nečekejte. Platformy ani datum vydání nicméně zatím neznáme, hra však vyjde minimálně na PC, kde nabídne pohled do moderní a občanskými nepokoji zmítané Ameriky. Více informací se už ale můžete dočíst na webu hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama