DLC pro R6 Siege se kvůli opravám opozdí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC pro R6 Siege se kvůli opravám opozdí

DLC pro R6 Siege se kvůli opravám opozdí

David Plecháček

David Plecháček

12. 5. 2017 12:09 11
Reklama

Rainbow Six Siege je hrou s ukázkovou podporou. Plná hra vyšla už na konci roku 2015 a v současné době se nacházíme v polovině roku druhého. Během každého roku vychází čtyři sezónní DLC, podle kterých si můžete řídit švýcarské hodinky. Jejich obsahem bývají nové mapy, nové zbraně a také noví operátoři. Pokud nechcete utratit ani korunu, všechno si můžete odemknout pravidelným hraním. Až druhá sezóna druhého roku se nám trochu zadrhla.

První letošní sezóna se jmenovala Velvet Shell. Na tu mělo teď v květnu navázat DLC druhé, a pokud bychom zachovali názvosloví autorů, jmenovalo by se Operation Health. Jeho obsahem nebude... vůbec nic. Ubisoft se totiž rozhodl, že se v období od května do července zaměří na výkon, stabilitu a chyby hry a proto se hráči musí spokojit s tím, co mají dosud.

O to, co mělo být její součástí, ale hráči nepřijdou. Nadbytečný obsah se totiž rozdělí do třetí a čtvrté sezóny, z nichž jedna se zaměří na Hong Kong a druhá na Koreu. Jak v období od srpna do října, tak od listopadu do ledna hráči obdrží po dvou operátorech. Sezóna 3 nabídne SDU hongkongské jednotky a člena polské elitní jednotky GROM, sezóna 4 pak opět nabídne polského operátora a také člena 707. SMB jihokorejských speciálních sil. Vedle toho je samozřejmostí každé tři měsíce nová mapa a nové zbraně.

Černého Petra si tedy odnáší Polsko. To mělo být součástí třetího DLC, na jehož místo postoupil Hong Kong, který byl plánován původně na květen. Polská část nakonec vyjde v rámci obou popisovaných sezón.

Pokud vás zajímá, co je součástí Operation Health, i k tomu nám poslouží grafika přímo od vývojářů. Operation Health má tři stěžejní pilíře – půjde o technologická vylepšení, inovaci režimu, podle kterého dochází k nasazování nového obsahu a zavádění nových vylepšení a také o lepší a efektivnější kontrolu chyb.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama