Vychází bezplatní The Sims na iOS a Android
i Zdroj: EA, Maxis / The Sims 4 press kit
Novinka Vychází bezplatní The Sims na iOS a Android

Vychází bezplatní The Sims na iOS a Android

David Plecháček

David Plecháček

11. 5. 2017 14:26 1
Reklama

Přichází léto… nejvyšší čas, abychom do rukou dostali nějakou mobilní hru, nějaký hit. Loni to byli Pokémoni. Všichni máme v živé paměti, jaký to byl pro Nintendo úspěch. Tentokrát na mobilní trh zaútočí společnost Electronic Arts. Hitem totiž budou populární Simíci.

O The Sims 4 se pořádně nemluví, ačkoliv sem tam vyjde nějaké oficiální rozšíření. Lámali jsme si hlavu, proč. Důvodem může být to, že EA už nějakou dobu pracuje na mobilní verzi populárního společenského simulátoru. Vydání The Sims Mobile je totiž na spadnutí. Abychom byli přesní, tento týden se mobilní hra objeví v Brazílii a postupem času se bude spouštět po celém světě.

Proto byste měli začít pravidelně sledovat App Store a svůj market na zařízeních s Androidem. Pokud si říkáte, že byste do mobilní hry nevrazili ani korunu, věřte, že to ani nemusíte. The Sims Mobile bude free-to-play.

Nakolik bude mobilní podoba Simíků ořezanější oproti klasické PC verzi, zatím není jasné. Oficiální popisek sice říká, že jejím obsahem bude vše od připravování tacos až po přemýšlení ve sprše, ale konkrétní odpověď nám dá až titul samotný. Nezbytností jakékoliv Sims hry jsou dialogy a možnosti témat, o kterých mají naše postavy diskutovat. Evidentně se dočkáme i jiných lokací, než je náš dům, neboť by Simíci měli možnost navštívit restaurace nebo noční klub. Ty si ale budeme muset hraním odemknout.

Když už jsme u toho odemykání, nikde není zmínka o mikrotransakcích, ale je vysoce pravděpodobné, že v nějaké podobě ve hře budou. Jestli budou pro hráče povinností nebo bonusem, jenž budeme moci klidně ignorovat, to bohužel není zřejmé. The Sims Mobile půjde hrát i s kamarády. Je jen na vás, zda pro ně přichystáte párty, zda se stanete přáteli, nebo naopak nepřáteli.

Novinku si můžete prohlédnout níže v traileru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama