PC port Vanquish je skutečností
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PC port Vanquish je skutečností

PC port Vanquish je skutečností

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 5. 2017 08:00 3
Reklama

Příprava i samotný launch PC portu Bayonetty se setkal s příznivým ohlasem. Ten byl nakonec příznivý až do té míry, že ve vydavatelství Sega padlo rozhodnutí se této činnosti věnovat i nadále a po předchozích spekulacích tu máme oznámení další. Na počítače totiž nakonec přeci jen směřuje Vanquish a tento titul by navíc nemusel být posledním.

Portfolio Segy nabízí větší množství perel a těm se dle slov vydavatele možná dostane v budoucnu větší pozornosti, nás dnes však zajímá právě third person akce Vanquish. Ta na počítače dorazí již 25. května, k mání bude za 20 eur (necelých 550 korun) a majitelé PC verze Bayonetty se navíc mohou těšit i na 25 % slevu.

Dlouhých sedm let poté navíc mají fanoušci možnost si hru předobjednat a získat tak přístup k takzvané Digital Deluxe Edition, jež vedle hry samotné také nabídne pět skladeb ze soundtracku hry, tapety na plochu, digitální artbook a další elektronicky šířené bonusy.

Všichni bez rozdílu v zakoupené edici se pak každopádně mohou těšit na odemčený framerate, podporu až 4K rozlišení, rozšířená grafická nastavení a především na zběsilou akci, kterou vám již ale může o něco lépe nastínit přiložený trailer i statické obrázky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama