Nintendo odhaluje své letošní plány pro E3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo odhaluje své letošní plány pro E3

Nintendo odhaluje své letošní plány pro E3

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 5. 2017 15:00 1
Reklama

Po ohlášení data a hodiny konání E3 konference Sony již příliš mnoho neznámých (tedy alespoň z pohledu organizace) okolo letošní E3 nepanovalo, nicméně pár takových se přeci jen ještě nalézt dalo. A jednou takovou bylo až dodnes Nintendo, které konečně také oznámilo, jaké má s tímto letošním herním svátkem záměry.

Že Nintendo nebude pořádat tradiční velkou konferenci, to již víme. A stejně tak známe i na veřejnost vypuštěné důvody k tomuto rozhodnutí, nově se však konečně dozvídáme i to, jak to letos s tímto japonským gigantem vlastně bude. Nintendo se přitom právě tento rok ocitá v centru dění, Switchi se daří náramně dobře (až tak dobře, že Nintendo muselo v minulosti na západ vypravovat letecké speciály s konzolemi), nové New 2DS XLvytvořené na přání fanoušků také budí dostatek pozornosti a my se tedy ptáme, jak to vlastně bude s těmi hrami? Něco už ale každopádně napovídá následují tweet:

Nejprve se fanoušci her a konzolí od Nintenda mohou těšit na úterý 13. června, což je později než ostatní konference a kolize v časech tedy naštěstí nehrozí. Tehdy v 18 hodin našeho času propukne předem nahraná prezentace jménem Nintendo Spotlight: E3 2017 a předvede to nejdůležitější, co se chystá, a to údajně ještě tento rok.

Následovat budou již živě přenášené prezentace chystaných titulů (zejména z divize Nintendo Treehouse, jež se věnuje především západnímu publiku) a přímí účastníci E3 se navíc mohou těšit na to, že si některé z her budou moci sami vyzkoušet. V rámci E3 se tak kupříkladu ukáží Super Mario Odyssey, Splatton 2 a ARMS. Celkově by tedy mohlo být o zábavu postaráno a jsme jen zvědaví, zda má Nintendo ještě nějaká zajímavá esa v rukávu. Každopádně všechno živě vysílané by mělo být dostupné jak na stránkách Nintenda, tak i na Twitchi a na YouTube.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama