Ještěři v novém traileru z TW: Warhammer II
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ještěři v novém traileru z TW: Warhammer II

Ještěři v novém traileru z TW: Warhammer II

Pavel Makal

Pavel Makal

11. 5. 2017 14:30 1
Reklama

Oznámení druhého dílu Total War: Warhammer připadlo na poslední březnový den a v obsáhlé novince jsme vás informovali o tom, co všechno můžete od hry očekávat. Dnes jsme se dočkali nového traileru v enginu hry, který představuje rasu ještěřích válečníků.

Tito příslušníci prastarého národa, který pochází z neprostupných džunglí Lustrie, jsou služebníky Prastarých, autorů Velkého plánu, a jako takoví zaujímají pozici opravdových ochránců světa. Jejich civilizace však byla sražena na kolena tisíciletími démonických útoků a nyní leží v troskách. Hrstka kněží však stále přežívá a s nimi i naděje, že národ znovu povstane.

Hlavním cílem této rasy je obnovení řádu ve světě. A půjdou za ním bez slitování a přes mrtvoly. Jednotky ještěrů obsahují křehké a mrštné Skinky, ale také majestátní Carnasaury. Dvě a půl minuty dlouhé video ukazuje velice působivé záběry z masivní bitvy, z nichž je patrná jak síla vzdušné podpory, tak i brutální stisk čelistí obřích pozemních ještěrů.

Video také skvěle prezentuje technickou stránku hry, grafika vypadá s ohledem na rozsah bitevní scény skutečně skvěle a všichni stratégové, kteří příští měsíc plánují výlet do Los Angeles, se mohou pomalu začít těšit. Total War: Warhammer II tam totiž bude k vyzkoušení v hratelné podobě. Momentálně víme, že se ve hře objeví čtyři hratelné rasy. Kromě ještěrů to budou také temní a vznešení elfové. Tu čtvrtou vývojáři z Creative Assembly teprve představí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama