Do Quake Champions míří drsňák Visor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Quake Champions míří drsňák Visor

Do Quake Champions míří drsňák Visor

Pavel Makal

Pavel Makal

11. 5. 2017 08:24
Reklama

Vývojáři ze studií id Software a Saber Interactive postupně uvolňují informace o bojovnících, které si budeme moci vybrat pro multiplayerová klání v chystaném titulu Quake Champions. Tentokrát představili Visora, kybernetický klon, jehož si pamětníci určitě vybaví z kultovního Quaker III: Arena.

Visor sice není žádný extra fešák a jeho tělesná schránka je fúzí masa a kovu, svůj nevábný vzhled ale supluje více než slušnou schopností zabíjet. Ostatně, v oficiálním popisu stojí, že pro tuto činnost byl přímo stvořen. Vznikl v laboratořích ruské rozvědné služby GRU, která usilovala o vytvoření dokonalého vojáka. Výsledkem pokusů je neúnavný agent, který necítí bolest a jeho psychopatické sklony jsou údajně poměrně zvládnutelné.

O stvoření Visora se pro GRU postaral záhadný americký vědec a dvojitý agent. Jeho pokusy přežily jen tři z dvaceti pokusných subjektů. Každý z nich skončil s kovovou maskou navařenou na obličeji, díky níž Visor dokáže vidět skrz pevné materiály. Pokusy o odebrání masky a její replikaci byly pro subjekty smrtelné a ukázaly, že se pod ní skrývá jen vrstva zkažené krve.

Visorovou zvláštní aktivní schopností, jak byste asi podle předchozí popisu čekali, je takzvaný Piercing Sight, díky němuž dokáže spatřit nepřátele skrz zdi. Pasivní skill se nazývá Grashopper a poskytuje mu kontinuální a prakticky neomezený nárůst rychlosti díky skákání. Připočtěte si k tomu tvrďácké hlášky s vtipným ruským přízvukem a určitě je vám jasné, že i Visor se stane populárním účastníkem brutálních klání v arénách. Však se podívejte na trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama