Switch dostane samostatný dok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Switch dostane samostatný dok

Switch dostane samostatný dok

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 5. 2017 13:37 5
Reklama

Jestliže nějaká zákeřná událost libovolnému hráči shodila z poličky u televize dokovací stanici na Nintendo Switch a jestliže zároveň ještě následně stihla podobná katastrofa spořádat i ke konzoli přiložený kabel, mohlo být na potíže zaděláno. A hráči se v takto vyhraněných situacích museli uchýlit k nákupu náhradních dílů. Ty zmíněné však jsou stále k mání pouze odděleně, ovšem ne nadlouho.

Do Evropy i do Spojených států totiž již brzy zamíří ucelený balíček dokovací stanice, napájecího adaptéru i HDMI kabelu. Výše předhozený případ je sice možná prostým extrémem, Nintendo tím ale zjevně chce potěšit ty hráče, kteří přebíhají mezi více televizemi. Jedná se tak jistě o vítanou alternativu pro ty, kteří jsou kupříkladu nucení odejít od rodinou okupované TV do svých pracoven či pokojů. A v případě, že se takoví jedinci nebudou chtít vzdát velké obrazovky, tak to nově půjde i bez nutnosti přenášet dokovací stanici i přiloženou kabeláž.

Z výše uvedeného vloženého tweetu se nadále dozvídáme, že tento balík do Evropy dorazí 23. června, cenu na evropském trhu zatím ještě neznáme, v USA je však stanovená na 90 dolarů, tedy na zhruba něco málo přes dva tisíce korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama