Shadow Warrior 2 na konzolích už za týden?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shadow Warrior 2 na konzolích už za týden?

Shadow Warrior 2 na konzolích už za týden?

Pavel Makal

Pavel Makal

10. 5. 2017 14:07 2
Reklama

Shadow Warrior 2 vyšel na PC již loni v říjnu a hra se setkala s poměrně vřelým přijetím kritiky i fanoušků. Koncept bezuzdné a frenetické akce se v druhém díle posunul snad ještě dál, což se projevilo i v prodejích. Komerční úspěch překvapil i samotné vývojáře, kteří prozradili, že se pokračování v prvním týdnu od vydání prodávalo čtyřikrát lépe než první díl rebootované série. Majitelům konzolí ale už dlouho vrtá hlavou, kam se poděla jejich verze.

Ta totiž původně měla vyjít krátce po vydání hry na PC, nakonec byla ale odložena na první kvartál roku 2017, který už máme také za sebou. Nedávno jsme se však dozvěděli potěšující novinu, že se hra konečně dočkala certifikace pro PlayStation 4 i Xbox One a hráči zas slibu, že by se konzolová verze měla na pulty obchodů dostat ještě v průběhu letošního jara. A jak to vypadá, vydání je skutečně na spadnutí.

Aktuální číslo britského OPM totiž přineslo informaci o tom, že finální datum vydání konzolové verze připadá na 16. května. To je ale již za pouhých šest dní a je tedy přinejmenším podivné, že kolem hry nedělá vydavatelství Devolver Digital trochu větší humbuk. Na začátku května jsme se jen dočkali nového traileru, který se objevil na oficiálním kanálu PlayStation. Pokud se má tedy informace potvrdil, očekáváme oficiální oznámení v nejbližších dnech.

Vývojáři se v minulosti nechali slyšet, že konzolová verze z časových důvodů nenabídne funkci HDR, ačkoli je na PC dostupná, hodlají také využít silnějšího hardware PlayStation 4 Pro, zatím však blíže nespecifikovaným způsobem. Konzolová verze má obsahovat veškerá dosud vydaná DLC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama