Přihlašte se do bety hororové Metroidvanie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přihlašte se do bety hororové Metroidvanie

Přihlašte se do bety hororové Metroidvanie

David Plecháček

David Plecháček

10. 5. 2017 15:06 1
Reklama

Vzpomínáte si na Jotun? Rok a půl stará hra od studia Thinder Lotus Games oplývala působivým světem a nezapomenutelnými bitvami s obřími nepřáteli ze severské mytologie. Právě tito tvůrci top-down akční hry chystají hru s prvky tradiční Metroidvanie, Sundered. Pokud si jí chcete vyzkoušet, zanedlouho budete mít příležitost.

Novinka se snaží zaujmout svým hororovým zpracováním. To je na plošinovku poměrně nezvyklé, ale na druhou stranu o to vypadá Sundered lépe a zajímavěji. Nádech titulu dodává ručně kreslená grafika. Opět se můžeme těšit na boss fighty s velkými nepřáteli, i na nekončící hordy nepřátel normální velikosti. Úrovně by měly být z části procedurálně generované. Autoři slibují i několik konců.

Všechno určitě nevyzkoušíte, ale leccos se dá pochytit z uzavřené betaverze, která je v plánu od 16. května. Ačkoliv beta začíná až v úterý, už teď se na této stránce můžete registrovat a zkusit své štěstí. Třeba budete vybráni. Pokud jste přispěli na Kickstarteru, přístup máte automaticky zaručen.

Beta je k dispozici pouze na PC, ačkoliv by vedle této tradiční platformy měla plná hra nakonec vyjít i na PlayStationu 4. Níže se můžete podívat na původní trailer, který hru představuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama