Nintendo žádá vydávat hry bez odkladu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo žádá vydávat hry bez odkladu

Nintendo žádá vydávat hry bez odkladu

David Plecháček

David Plecháček

10. 5. 2017 12:45 8
Reklama

Situace na Switchi není bůh ví jaká. Jistě, zařízení se prodává, Zelda je pro každého povinností, Mario Kart 8 Deluxe je nejrychleji prodávanou hrou ze série, ale… asi bychom se opakovali, tak po tisíci páté, ale co dál? Možná překvapivě povedené Snipperclips, možná Bomberman,… v součtu toho tolik není. A Nintendo to dobře ví.

Zdá se, že se slavná společnost od posledně leccos naučila. Wii U se neprodávalo, a všichni vědí, co bylo příčinou. Aby se situace neopakovala, Nintendo vytvořilo podmínky, aby se hry na Switch vyráběly co nejsnáze. Jenže zároveň je potřeba vývojáře trochu popohnat a právě to Nintendo v současnosti dělá. Informaci přinesl web Nikkei Asia.

Podle všeho se výrobce konzole a majitel světoznámých sérií rozhodl zatlačit na různá studia, aby vydávala hry co nejrychleji bez zbytečného odkladu. Nintendo si je totiž vědomo toho, že reálně samo půl roku nic nevydá, neboť nás čeká jen Splatoon 2 a pak až v zimě Super Mario Odyssey. Stejnou politiku Nintendo nasadilo už u Wii, když v zimě vydalo Wii Fit. Hru, která zásadním způsobem rozšířila Wii do dalších domácností.

Určitým způsobem, jak přečkat prázdnější překlenovací období, mohlo být zavedení placeného členství, které by hráčům přinášelo hry i z minulých konzolí. To je ale naplánované až na podzim. Doufejme, že novému zařízení nedojde stejně rychle dech, jako jej nabral. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama