Autoři Hatred chystají real-time strategii
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Hatred chystají real-time strategii

Autoři Hatred chystají real-time strategii

Pavel Makal

Pavel Makal

10. 5. 2017 09:32 10
Reklama

Jestliže vás aktuální přemíra akčních RPG, akčních adventur a akčních stříleček neuspokojuje a raději byste dali průchod svým strategickým dovednostem, dost možná vás potěší oznámení od vydavatelství 1C. To se totiž v nové tiskové zprávě pochlubilo odhalením zbrusu nové real-time strategie Ancestors.

Poměrně překvapivým zjištěním je fakt, že na hře pracují polští vývojáři ze studia Destructive Creations. Ti se do herní historie smutně zapsali titulem Hatred a následně o poznání méně sledovanou hrou IS Defense, v níž má hráč za úkol bránit starou dobrou Evropu před hordami nájezdníků z ISIS. Jejich novou hru bude snad možno brát o trochu víc vážně, přesto se i v Ancestors dočkáme nemalé porce násilí.

Ve hře totiž dostanete na výběr ze čtyř národů – hrát lze za Vikingy, Germány, Slovany nebo Anglosasy. Vaším úkolem bude v rámci rozsáhlých kampaní vzít středověkou Evropu útokem a doslova ji vykoupat v krvi. Vývojáři však slibují, že nebudete jen dobývat, plenit a vypalovat nepřátelské tábory a vesnice. Při svém tažení musí hráč údajně zapojit veškeré své taktické schopnosti, využívat strategické možnosti krajiny a starat se o vlastní dočasné tábory a osady.

Hra nabídne masivní bitvy, ale také nutnost starat se o dostatek zdrojů a výstavbu základen. Údajně se také inspiruje skutečnými historickými událostmi, které si navíc budeme moci vychutnat ve velice detailní podobě, o což se postará použitý Unreal Engine 4. Zahrát si budeme moci i ve více hráčích.

Ancestors budou real-time strategií s důrazem na jednotlivé družiny vaší armády. Hra vyjde na PC a Xbox One a vývojáři slibují, že jsou plně oddáni oběma platformách, titul tedy bude možno díky optimalizovanému systému příkazů bezproblémově ovládat i na gamepadu. Více informací se o hře dozvíme na letošním Gamescomu, kde bude k dispozici i hratelná verze. Prozatím se musíme spokojit s trailerem, který je renderován v enginu hry. Tak trochu nám zatím přijde, že se vývojáři spíš než na samotnou strategii opět víc soustředí na co nejvěrnější zobrazení násilí a brutality, ale kdo ví. Třeba nás tentokrát překvapí a nabídnou titul, který k úspěchu nebude potřebovat pořádnou dávku kontroverze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama