Zběsilá akce Butcher dorazila na konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zběsilá akce Butcher dorazila na konzole

Zběsilá akce Butcher dorazila na konzole

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 5. 2017 14:30
Reklama

Polský tým Transhuman Design ve spolupráci s vydavatelem Crunching Koalasvydal na podzim na počítačích zběsilou a krví nasáklou plošinovku jménem Butcher. A ta právě dnes zamířila na PlayStation 4 a během zítřka bude k mání i na Xbox One. I konzoloví hráči si tedy budou moci vyzkoušet plošinovku, jež se ve dvou rozměrech hlasitě odvolává ke klasikám akčního žánru v čele s legendami Doom a Quake.

Na PC se zatím hra těší z velmi kladných reakcí a ty vypovídají o příjemném zážitku, ve kterém se hráči zhostí role naprogramovaného kyborga s jediným cílem – vymýtit poslední zbytky přeživšího lidstva. V této snaze akci vyhledávajícím hráčům dopomáhá nejen arzenál zbraní, mezi kterými lze nalézt vše důležité od motorové pily až po granátomet, ale i samotné prostředí.

Přiložený launch trailer konzolové edice hry tak kupříkladu odhaluje možnost nepřátele napichovat na háky, házet je do lávy i další třeskuté nápady. Fantazii se zkrátka jen tak nějaké meze nekladou a v proměnlivém prostředí čítajícím různé jeskyně, post-apokalyptická města i džungle se můžete vybít dosyta. Odměnou vám přitom může být efektní zbarvování úrovní do ruda a v každé takové bude možno stěny zmalovat až čtyřmi miliony jednotlivých červených pixelů.

Prim však bude hrát postřeh a snaha dojít na konec pokud možno v jediném a stále ještě funkčním celku. Jednoduché to však zřejmě nebude a svým charakterem hra celkově připomíná například hardcorový počin Super Meat Boy. O obtížnosti tohoto kousku se však můžete přesvědčit již sami, cena je v tomto případě skutečně příznivá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama