Secret World Legends zná datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Secret World Legends zná datum vydání

Secret World Legends zná datum vydání

Pavel Makal

Pavel Makal

9. 5. 2017 15:01
Reklama

O tom, že norská společnost Funcom chystá totální restart své online hry Secret World, jsme vás informovali ve starších novinkách z února a března. Takzvaný Secret World Legends má přinést svěží vítr do pozapomenuté, ale originální a nevšední hry. Nyní už konečně víme, kdy se znovuzrozený titul dostane k hráčům.

Secret World Legends dorazí na Steam 26. června a za jeho hraní nebudete muset utratit ani korunu. Hra se z modelu buy-to-play přesouvá na kompletní free-to-play pojetí. To však není jediná změna, která hru doprovází. Secret World se odehrává ve světě, který je přímo zamořen různými záhadami, konspiracemi a mýtickými stvořeními. Nově bude tento svět kompletně sdílen mezi hráči.

Legends však přinesou také přepracovaný soubojový systém, nový styl odměňování hráčových pokroků a zlepšení grafické podoby hry. Pokud byste rádi objevovali tajemství příběhu, který se odehrává ve skutečných kulisách moderního světa, ale nechcete se kvůli tomu družit s ostatními hráči, nic vám nebrání. Hru lze hrát jak sólo, tak i ve skupině. V centrální lokaci jménem Agartha se budete moci setkat se stovkami dalších hráčů, ostatní příběhové lokace budou mít počty přítomných avatarů omezeny tak, aby příliš velké davy nenarušovaly váš zážitek z atmosféry.

Vývojáři slibují příběh, který vám sebere minimálně sto hodin života, širokou paletu střelných i chladných zbraní, vybavení i mystických schopností. Pokud jste až dosud byli členy Membership programu, bude váš nevyužitý volný čas převeden na statut Patron. Jestliže jste v původní hře měli titul Grand Master, zůstane vám hodnost Patrona už napořád. Uvidíme, zda hře takovýto restart vlije novou krev do žil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama