Možnosti úprav v MXGP 3 budou veliké
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Možnosti úprav v MXGP 3 budou veliké

Možnosti úprav v MXGP 3 budou veliké

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 5. 2017 08:04
Reklama

Italský vývojářský tým Milestone oznámil závodní motokrosový titul MXGP 3 teprve před pár měsíci, k vydání však dojde ještě tento měsíc a díky tomu se můžete podívat na další video odhalující jednotlivé aspekty hry. To dnešní přitom prezentuje možnosti úprav jezdců i motocyklů.

Hra obsahuje jezdce i motocykly posvěcené oficiální licencí FIM Motocross World Championship a to ruku v ruce s dalšími vlastnostmi hry slibuje přinést údajně skutečně hluboký zážitek. Ten právě kupříkladu nadále umocňují níže naznačené možnosti úprav všeho možného, a to například díky až třem stovkám produktů posvěcených až 75 značkami známých výrobců.

Uhranout vám přitom může značná míra detailů zapříčiněná nejen použitým enginem (Unreal čtvrté generace), ale i množstvím všemožných úprav rozdělených do nejrůznějších kategorií. S takto individuálně upravenými jezdci i motocykly se následně budete moci 30. května vrhnout až na osmnáctku tratí, a to s motocykly i jezdci ze sezóny 2016. Předobjednávat si hru můžete například na Xzone a pro další podobnou formou podané informace můžete zavítat na YouTube kanál hry, kde naleznete další z této série videí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama