Zahrajte si další titul od Klei Entertaiment
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zahrajte si další titul od Klei Entertaiment

Zahrajte si další titul od Klei Entertaiment

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 5. 2017 12:51 3
Reklama

Nezávislé studio Klei Entertainment vydalo během února ve vší tichosti na Steamu alfaverzi svého dalšího titulu – vesmírné a humorně pojaté simulace kolonizace jménem Oxygen Not Included. A dnes se dozvídáme, že si tento zajímavý experiment vyzkoušelo již na 100 tisíc hráčů a že brzy dorazí i do standardního programu předběžného přístupu.

V Oxygen Not Included budujete svoji vlastní vesmírnou základnu, staráte se o své kolonisty a snažíte se ukojit jejich potřeby. To v praxe znamená správu zásob pitné vody, jídla, starání se o jejich teplo i zajišťování přístupu kyslíku. A v neposlední řadě musí být takový kolonista zejména šťastný.

Ona již nyní přístupná alfaverze hry je na Steamu k mání za 20 eur (tedy v přepočtu necelých 550 korun) a 18. května hra vstoupí do standardního programu předběžného přístupu, tehdy však také hra podraží o 5 eur a stát bude již necelých 700 korun. K mání zatím každopádně bude pouze PC verze, edice pro Mac a Linux přijdou později. O verzích pro konzole zatím ještě slovo nepadlo.

U příležitosti tohoto představení hry si pak můžete prohlédnout kratičký trailer lákající k takzvanému Thermal updatu. Až hra vstoupí do programu předběžného přístupu, tak tvůrci zveřejní aktualizaci další. Ta ponese přízvisko Agricultural a zaměří se zřejmě zejména na pěstování vlastní potravy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama