Od pátku nabídne Quake trial betaverzi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Od pátku nabídne Quake trial betaverzi

Od pátku nabídne Quake trial betaverzi

David Plecháček

David Plecháček

8. 5. 2017 17:25
Reklama

O tom, co Bethesda chystá na letošní konferenci na E3, jsme mluvili v posledním hPodu. Jedním z titulů, který se bezesporu objeví, je multiplayerová PC akce Quake Champions. Někteří si ji mohli vyzkoušet v uzavřené betaverzi, ale to by se mělo změnit. Quake otevře své brány úplně všem.

Beta trial, jak se nová zkušební seance nazývá, začne v pátek 12. května. Přírůstek do letité série bude k vyzkoušení devět dní, dočasná ochutnávka se opět uzavře 21. května. Jak už jsme předestřeli v úvodu, tentokrát se budou moci zapojit všichni.

V návaznosti na nově oznámenou zkušební verzi Bethesda představila nový režim pro osm hráčů, Sacrifice. V něm budou hráči rozděleni do dvou týmů po čtyřech a podle oficiálního popisku budou muset vynaložit společné úsilí k tomu, aby jednotlivé arény opanovali. Nakolik bude nový režim taktickou výzvou, anebo se zvrhne v pouhý desetkrát viděný režim jen jinak s noblesou pojmenovaný, to uvidíme až při samotném hraní. Přesnější popis totiž zatím neexistuje.

Otevřená, byť jen dočasná beta ukazuje, že by mohlo být vydání doslova za dveřmi. I letos od Bethesdy čekáme nějaké podzimní překvapení, po Falloutu a remasteru TES: Skyrim z předchozích let by to letos mohl být právě Quake. Anebo druhý The Evil Within, nebo pokračování Wolfensteina… nebo něco jiného. Kdo ví.

Více informací o otevřené trial betaverzi bychom se měli dozvědět v průběhu týdne. V takovém případě se jí budeme ještě v následujících novinkách věnovat. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama