Dead Island 2 je stále ještě ve vývoji
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dead Island 2 je stále ještě ve vývoji

Dead Island 2 je stále ještě ve vývoji

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 5. 2017 13:32 7
Reklama

O Dead Island 2 jsme již nějaký ten pátek neslyšeli, díky britskému magazínu Eurogamer se však nyní dozvídáme, že hra je stále ještě ve vývoji a brzy bychom se teoreticky mohli dozvědět konečně i nějaké podrobnější informace.

Vývoj však bez pochyb provázely značné obtíže – vydavatel Deep Silver původně tento titul svěřil týmu Yager (tvůrci povedené akce Spec Ops: The Line), jenže tvorba hry následně nešla dle představ vydavatele a díky tomu se toto duo rozešlo. Deep Silver vývojem hry následně pověřil tým Sumo Digital. A těmto tvůrcům se zřejmě daří již o poznání lépe.

Z prohlášení pro britský EG totiž vyplývá, že v Deep Silver jsou s aktuálním směřováním vývoje velmi spokojení a hra se začíná rýsovat. Tvůrci ani vydavatel však ještě nejsou připravení cokoli sdílet, dlouho by to však již trvat nemělo a je to jistě právě nadcházející E3, jež se zdá být tou ideální vhodnou příležitostí pro ukázku toho, co se v tomto britském týmu vlastně tvoří. Tak jako tak není třeba zoufat – hra je ve vývoji a Deep Silver plánuje této značky ještě jaksepatří využít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama