HearthStone zkusilo již 70 milionů hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka HearthStone zkusilo již 70 milionů hráčů

HearthStone zkusilo již 70 milionů hráčů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 5. 2017 14:38 3
Reklama

Virtuální taverna karetního titulu HearthStone je zřejmě obrovským místem a kam by se snad mohl hrabat i jakýkoli bezedný kotlík – Blizzard totiž oznamuje, že do hry již za dva a půl roku existence nastoupilo až na 70 milionů hráčů.

A to je rozhodně patřičný důvod k oslavám, které v případě HearthStone mají podobu hned několika balíčků karet zdarma. Ty přitom pocházejí z nejnovějšího rozšíření jménem Journey to Un’Goro, jehož obsah jsme vám blíže představili na den takřka přesně před měsícem.

Podmínkou je návrat do hry a přihlášení do ní do konce tohoto května, což platí dokonce i pro hráče nové. Po vstupu do hry se poté mohou hráči přihlásit o svoji odměnu, jež má podobu tří balíčků karet z posledního rozšíření. A tímto to jistě nekončí – Blizzard slibuje přinášet hráčům podporu i nový obsah i v následujících letech, a i z toho je ve finále zřejmé, že se hra těší dobrému zdraví a je stále ve velké oblibě.

Více o tom ostatně vypovídá v příspěvku na webu uveřejněný fakt, že po vydání přídavku Journey to Un’Goro byl ve hře v jednu chvíli připojen dosud největší počet současně hrajících karetních mistrů. Přesnou cifru však Blizzard bohužel nezveřejnil.

HearthStone zkusilo již 70 milionů hráčů
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama