Podívejte se, jak Gauneři vypadají v akci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se, jak Gauneři vypadají v akci

Podívejte se, jak Gauneři vypadají v akci

David Plecháček

David Plecháček

5. 5. 2017 11:53 2
Reklama

S filmem Gauneři (Reservoir Dogs) vstoupil Quentin Tarantino do světa velkého filmu. Především se v něm konečně prosadil jako scénárista. Právě skvělá struktura vyprávění si získala mnoho fanoušků, mezi které se bezpochyby řadí i lidé z Big Star Games. Právě oni stojí za vznikající stejnojmennou hrou.

Podle Gaunerů už jedna hra vyšla, v roce 2006 ji vydalo studio Volatile Games, a ačkoliv third-person střílečka vyloženě nepropadla, v paměti nám moc dlouho nezůstala. Nová adaptace ale bude úplně jiná. Především se jedná o top-down střílečku, která by snad neměla být tak kontroverzní jako její předchůdce. Ale o hektolitry krve nebudete ochuzeni ani tentokrát.

Reservoir Dogs: Bloody Days vychází už za dva týdny, 18. května, a aby se nám autoři připomněli, vypustili do světa oficiální gameplay trailer. V něm je patrný zajímavě pojatý mechanismus, který vám umožní ovládat tři postavy naráz. Mluvili jsme o něm v předešlých novinkách. Pro připomenutí řekneme, že se jmenuje Time Back a funguje tak, že si vyberete jednoho z hrdinů, spustí se časomíra, naplánujete akci a následně se vrátí čas zpět, abyste to samé učinili s druhou postavou. A tak dokola.

Fanoušky filmu možná zklame totální absence podoby či hlasu slavných filmových postav. Studio sice spolupracuje s držitelem práv, tedy filmovou společností Lionsgate, sám režisér Tarantino se ale na vývoji žádným způsobem nepodílí. Hra má spíše veselou, cartoonovou grafiku, která celkem ostře kontrastuje s množstvím krve, které se na scéně může objevit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama