PC verze Prey se prý náramně povedla
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PC verze Prey se prý náramně povedla

PC verze Prey se prý náramně povedla

David Plecháček

David Plecháček

5. 5. 2017 08:59 10
Reklama

Bethesda se zrovna nehonosí titulem vydavatele, který vydává ty technologicky nejlepší hry. Vlastně by to snad ani Bethesda nebyla, kdyby nějakou její hru netrápily technické problémy. Čest výjimkám. Studio Arkane vsadilo na engine Void, který vychází ze základu id Tech 5, ale ani s novým nástrojem se nepovedlo zabodovat. Vzpomínáte na PC verzi Dishonored 2? Samozřejmě jsme si kladli otázku, jak na tom bude Prey.

Propady frameratu, chyby v texturách, v anti-aliasingu, špatná podpora myši. Výčet toho, čím si prošlo druhé Dishonored. Pochopitelně jsme se toho samého obávali i u Prey. Studio v jeho případě ale raději vsadilo na osvědčený CryEngine. Nápovědu nám mohlo dát demo… kdyby na PC bylo. Bohužel. Naštěstí je dnes pátého května, hra celosvětově vychází, a začínají se ozývat první ohlasy na technickou stránku hry. A jsou překvapivě veskrze pozitivní.

Například magazín PCGamesN se na svém webu vyjádřil ve smyslu, že PC verze Prey je výhrou pro všechny hráče a že je to jedna z nejlépe odladěných AAA her, kterou za poslední dobu hráli. Silná slova. Dokládají je ale i brzká hodnocení na Steamu, která jsou prozatím velmi pozitivní.

A kdyby vám tyto argumenty připadaly i tak nepodložené, s obdobným názorem se vytasil web WCCFTech. Ten kromě jiného opravdu potvrzuje slova vývojářů, kteří řekli, že v nastavení hry půjde nastavit první poslední. Víme, že je to předběžné (a vlastně to samé stojí v článku), ale tamní redaktoři došli tak daleko, že už teď Prey pomalu pasují do role černého koně tohoto roku.

My bychom raději byli zdrženliví a nechválili dne před večerem. Recenzi jako takovou si budete moci přečíst na Hrej.cz co nejdříve. Jestli hra dostojí své pověsti a jestli nás přesvědčí, že je o řád lepší než demo, budeme jedině rádi. Pokud se ale sami nemůžete dočkat, můžete si Prey koupit už teď. Využít můžete eshop Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama