Do Battlefieldu 1 míří nová bezplatná mapa
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Battlefieldu 1 míří nová bezplatná mapa

Do Battlefieldu 1 míří nová bezplatná mapa

Pavel Makal

Pavel Makal

5. 5. 2017 08:24 6
Reklama

Loňský Battlefield 1 už má za sebou první větší rozšíření s názvem They Shall Not Pass a v plánu jsou ještě další tři, to nejbližší se jmenuje In the Name of the Tsar a bude se soustředit na ruskou armádu. Vývojáři z EA DICE se hře ale věnují i nad rámec placeného obsahu, a to formou pravidelných updatů, které hru dále ladí a přidávají i nové prvky. Jeden z těch nejbližších přidá do hry nově oznámenou mapu.

Ta se nazývá Prise de Tahure a již brzy bude zařazena do oběhu na komunitních testovacích serverech. Na nové mapě budeme moci prožít události z podzimu 1917, které následovaly po Nivellově ofenzívě z jara toho roku. Francouzské jednotky se zoufale snaží udržet znovu dobyté kopce v oblasti Butte-de-Tahure, zákopy frontové linie ale vedou i skrz několik vesnic, které neustálé líté boje mezi neměckou a francouzskou armádou mění v sutiny. Oficiální popis podotýká, že klíčem k vítězství na této mapě je postupné udolání protivníka. Bude zapotřebí přizpůsobivosti a promyšlené taktiky.

Kromě této mapy, kterou dostanou všichni hráči, se chystá ještě další přírůstek, bojiště s názvem Nivelle Nights. To však bude k dispozici jen majitelům Premium Passu, dostupné bude v průběhu června. Návštěvníci akce EA Play si budou moci 10. června vyzkoušet i nové placené rozšíření In the Name of the Tsar. To by mělo následně vyjít také během letošního léta. V galerii se můžete podívat na obrázky z chystaných nových map a na koncept ze zmiňovaného ruského rozšíření.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama