Titanfall se přeci jen podívá i na mobily
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Titanfall se přeci jen podívá i na mobily

Titanfall se přeci jen podívá i na mobily

Pavel Makal

Pavel Makal

4. 5. 2017 14:29
Reklama

V polovině loňského září jsme vás informovali o tom, že vývojáři z Respawn Entertainment ve spolupráci se společnostmi Nexon a Particle City chystají karetní mobilní hru z univerza Titanfall jménem Titanfall: Frontline. Bizarní projekt byl následně v lednu zrušen, i tak se ale tato značka na mobily nakonec podívá.

Hra s názvem Titanfall Assault bude totiž rychlou real-time strategií, v níž bude vaším hlavním cílem vhodně zkombinovat sílu Titánů a mrštnost jejich pilotů tak, abyste dokázali pokořit nepřítele. Prvek kartiček se ve hře přeci jen objeví, klíčem k úspěchu je totiž poskládání co nejsilnějšího balíčku Titánů a pilotů, které budete spojovat do neohrožených, a hlavně efektivních dvojic.

Kartiček ale bude ve hře velká spousta, půjdou i vylepšovat, a kromě zmíněných bojovníků půjde například o takzvané Burn Cards, které vám mohou ve svízelné situaci poskytnout zásadní taktickou výhodu a zcela tak například zvrátit průběh bitvy. Bohužel nepočítejte s propracovanou kampaní pro jednoho hráče, Titanfall Assault sází na PVP bitvy, v nichž si to můžete rozdat s živými protivníky.

Mezi klíčové prvky hratelnosti patří svižné boje a dynamicky se měnící situace na poli, možnost vyslat své hrdiny na rozličná bojiště celého Frontieru a nutnost správy balíčku. Pokud vás hra zaujala, můžete se předběžně zaregistrovat pod tímto odkazem. Zatím ale bohužel není jasné, kdy dojde k jejímu spuštění ani na jakých platformách bude dostupná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama