Space Hulk vyjde na konzolích na konci roku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Space Hulk vyjde na konzolích na konci roku

Space Hulk vyjde na konzolích na konci roku

David Plecháček

David Plecháček

4. 5. 2017 14:12 4
Reklama

Space Hulk: Deathwing nám příliš radosti nenadělal. Pokud jste od něj čekali jen bezduchou střílečku, u které na okamžik vypnete, asi jste našli přesně to, co jste hledali, ale i tak prosincovou novinku z univerza Warhammeru 40k trápila řada technických neduhů. Ale i kdyby vám tento stav nevadil, jinde než na PC si futuristickou akci neužijete.

Zatím. Vývojáři Streum On Studio pracují na rozšířené edici, která ve čtvrtém kvartále vyjde na PlayStationu 4 a Xboxu One. Enhanced Edition nabídne několik novinek – nové nepřátele, nové zbraně a skilly, nové multiplayerové třídy nebo určitý systém, v rámci kterého budeme v multiplayeru vlastní postavu vylepšovat.

O Enhanced edici víme díky novému updatu PC verze. Update „Special Missions“ přidává stejnojmenný režim do multiplayeru. Nejprve do 1. kapitoly, později ale nové úrovně dorazí i do kapitol následujících. Každá kapitola vytvoří náhodnou sekvenci misí, takže váš zážitek by měl být pokaždé jiný.

Veškerý obsah, který bude součástí vylepšené konzolové edice, by měli dostat všichni majitelé PC verze zdarma. Nikdo tak nebude ochuzený o jakoukoliv část hry. Konzolové verze Space Hulk: DeathWing si můžete předobjednat na Xzone.cz už teď. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama