V nové hře můžete natáčet lechtivé filmy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V nové hře můžete natáčet lechtivé filmy

V nové hře můžete natáčet lechtivé filmy

Pavel Makal

Pavel Makal

4. 5. 2017 13:25 2
Reklama

Žánr tycoonů je naprosto zahlcen těmi nejšílenějšími možnostmi, o co vše je možné pečovat. Měli jsme tu Pizza Tycoon, Fast Food Tycoon, Oil Tycoon, Game Dev Tycoon, Ski Resort Tycoon, School Tycoon, Lemonade Tycoon a kdoví co ještě. Studio Zitrix Megalomedia ale překročilo všechny meze a nabízí nám hru, v níž se budeme starat o rozkvět filmové společnosti, která má velmi specifické portftolio.

Název hovoří sám za sebe a Porno Studio Tycoon je tedy přesně tím, co byste čekali. Hra momentálně opouští fázi předběžného přístupu a na Steamu si ji budete moci pořídit od pátku 5. května. Ačkoli by se na první pohled mohlo zdát, že ve hře nebude nouze o erotické dusno, oficiální trailer spíše napovídá, že hlavní devizou hry bude spíše lechtivý humor.

Vývojáři však zároveň slibují obchodní simulátor s bohatým ekonomickým modelem, hluboké možnosti nastavení filmové produkce, komplexní casting herců a hereček a také pohlednou grafiku bez sexuálně explicitních prvků. Pokud jste tedy doufali, že vašim nemravným pohledům zalahodí odhalené krásky (nebo krasavci), máte nejspíš bohužel smůlu a budete si muset vystačit s tabulkami finančních výsledků vašeho filmového impéria.

Samotné točení filmů by ale měla být zábava. Můžete si vybrat, zda necudný snímek natočíte potají na veřejnosti, nebo jestli raději vyděsíte sousedy podezřelými zvuky z pronajatého bytu. Můžete také zvolit zápletku, protože ta je, jak známo, u tohoto druhu kinematografie tím hlavním. Zkušenosti nasbíráte buď přímo v akci, nebo je můžete vyčíst z moudrých knih. Pak už stačí jen najmout zkušeného režiséra, neméně zkušené hvězdy a zvolit počet scén a náklady na postprodukci.

Stále jde ale v první řadě o peníze. Čím kvalitnější film, tím bude dražší jeho výroba, ale tím větší publikum si také získá. Váš analytik vám pomůže odhadnout, kdy je nejlepší období pro vypuštění nového snímku, zvolit si také můžete světové trhy, na nichž bude váš trhák k dostání. K ruce budete mít celý tým pomocníků, s nimiž by cesta k nehynoucí slávě měla být zaručena.

Mnohem větší potíže jsou s herci. Rádi lžou ve svých životopisech a také vám klidně utečou ke konkurenci. Ty největší hvězdy se s malým studiem vůbec nebudou zahazovat, začínat tedy budete od píky se začínajícími naivními děvčaty a chlapci, kteří sní o kariéře v modelingu. Je také třeba brát v potaz, jaký žánr jednotliví herci preferují a v jakých zemích zrovna konkrétní praktiky prožívají úspěch.

Hra momentálně v Early Accesu stojí necelých 20 dolarů, v přepočtu tedy kolem 500 korun. Zatím není jasné, zda si tuto cenu udrží i po konverzi na finální vydání. O tom, jakou zábavu můžete zažít v kůži novodobého Marca Dorcela, se přesvědčte v přiloženém traileru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama