MotoGP 17 nabídne manažerskou kariéru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MotoGP 17 nabídne manažerskou kariéru

MotoGP 17 nabídne manažerskou kariéru

David Plecháček

David Plecháček

4. 5. 2017 11:37 3
Reklama

Představte si, že pracujete v italském vývojářském studiu Milestone. Doděláte jedny závody a jdete rovnou na další. A až je doděláte, obratem se vracíte k dalšímu ročníků té samé hry, která se ještě ani neohřála na pultech obchodů. V takové situaci musíte jakékoliv novinky brát s povděkem.

Ti šťastnější zaměstnanci společnosti Milestone pracují na novince Gravel, která by mohla přivát trochu toho svěžího větru do jinak kostnatých sérií. Určitý posun zaznamenali i řemeslníci, kteří pracují na MXGP3. Změna enginu na Unreal Engine čtvrté generace přinese spousty nové práce. A také určité zpestření. Zdá se, že nejhůře je na tom série MotoGP.

Ale jak je vidět, manažeři milánského studia myslí i na zbytek vlastního týmu. A tak možná především pro ně, a okrajově i pro nás, hráče, přišli s novým režimem, aby byla nějaká změna. A tak se 15. června na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One dočkáme v MotoGP 17 nové manažerské kariéry. A tak se místo na trať podíváme do zákulisí pit-lane.

Cílem každého manažera je řídit co nejlépe vlastní projekt. Manažeři motocyklové stáje řeší veškeré aspekty, které mají přímý dopad na chod celého týmu. „Správné volby týmového manažera jsou kriticky nutné k tomu, aby stáj v šampionátu uspěla. Jeho prací je rozdělování zdrojů a motivace mladých závodníků, aby tým dosáhl titulu. Každé dílčí vítězství zvyšuje vaší reputaci a váš kredit, čímž ovlivníte i výkon jezdců,“ říká studio.

Klasikou je ovlivňování sponzorů, volba motocyklů, samozřejmě i jezdců, řízení celého zázemí rozděleného do deseti oddělení, od trenérů až po nutriční a kondiční specialisty, a samozřejmě můžete ovlivnit, kolik prostředků vložit do vývoje. Jsme poměrně zvědaví, jak bude novinka fungovat a jestli se z GM módu stane plnohodnotný režim vedle klasické kariéry.

Ještě před tím ale přijde ke slovu série MXGP. Třetí díl vyjde už 30. května. Gravel, zbrusu nová značka, ještě nemá nastavené datum vydání. Všechny hry vyjdou jako vždy na PC, Xbox One a PS4. MotoGP 17 si můžete předobjednat na Xzone.cz. Tamtéž si můžete pořídit i ostatní hry od Milestone.

Níže se také můžete podívat na záběry ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama