Kopii Overwatche lze hrát už i na konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kopii Overwatche lze hrát už i na konzolích

Kopii Overwatche lze hrát už i na konzolích

David Plecháček

David Plecháček

4. 5. 2017 08:28 9
Reklama

Overwatch je jasným současným multiplayerovým králem na poli týmových stříleček. Pokud jste kouzlu nejnovější značky od Blizzardu nepropadli, je to možná tím, že za hru nechcete utratit ani korunu. Nebo tím, že vás podobné typy her nebaví, ale… tuto možnost jsme zamítli. Pokud máte PC, je proto pravděpodobné, že jsou vaším každodenním chlebem Paladins. Přímo z pece servírovanou novinku ale můžou všichni ochutnat konečně i na konzolích.

Paladins: Champions of the Realm od studia Hi-Rez je od začátku kontroverzní, neboť se na autory neustále snáší kritika za to, že Overwatch (nebo i Battleborn) jenom kopírují. Nechceme se pouštět do takové debaty, ale pokud jste někdy viděli záběry ze hry, podobným názorům se divit nikdo nemůže. Hráči i samotné studio ale říkají, že Paladins mohou mít podobnou vizuální stylizaci, ale jedná se o hru, která pevně stojí na vlastních základech.

Ať je to tak nebo tak, konečně si může udělat názor každý sám. Na PC se Paladins už teď těší velké oblibě. Od listopadu jej hrálo 8,5 milionů hráčů. Může za to především fakt, že se jedná o free-to-play titul. Málokterá hra ale vzbudila takový rozruch už v betaverzi, na Paladins se totiž stále pracuje, a stejně jako na PC, i na konzolích je konečně ve fázi otevřeného betatestu. Tam se posouvá po necelých dvou měsících v uzavřeném betě. I po fvydání finální verze bude ale novinka zdarma.

Pokud si ji oblíbíte, můžete si pořídit tzv. Founder‘s Pack. Ten se prodává za dvacet dolarů a po jeho zakoupení vám studio zaručí, že dostanete každého hrdinu, který kdy vyjde. Do konce roku jich má vyjít až patnáct. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama