Nintendo dělá 2DS XL na přání fanoušků
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo dělá 2DS XL na přání fanoušků

Nintendo dělá 2DS XL na přání fanoušků

David Plecháček

David Plecháček

3. 5. 2017 12:42 2
Reklama

Pokud by vám to přeci jen uniklo, Nintendo minulý týden oznámilo kapesní konzoli New 2DS XL. Ta kombinuje velikost obrazovky a zavíratelnou podobu velkého 3DS XL, vestavění snímač NFC z New Nintendo 3DS a nižší cenovku dřívějšího 2DS. Nintendo se skrze Reggieho vyjádřilo, proč se k takovému kroku rozhodlo.

Na trhu je v současné době několik variant zařízení, od klasického 3DS až po New 3DS, a tak se někteří opakovaně dotazovali, proč New 2DS XL vlastně existuje. Reggie Fils-Aime jim pochopitelně říká, že je to zařízení pro zákazníky, kteří chtějí něco mezi klasickým 2DS a 3DS XL.

„Nintendo 2DS je vstupní branou k videohrám. Čtyřletí, pětiletí, šestiletí hráči se tak dostávají ke hrám, chtějí hrát Super Mario Bros., chtějí hrát Pokémony. Cítili jsme, že Nintendo 3DS XL je za tu cenu takový Cadillac mezi handheldy. Ale častokrát jsme pak slyšeli přání ‚kdyby tak existovalo něco mezi‘.“

Společnost ale samozřejmě jedním dechem dodává, že v sobě New 2DS XL skrývá stále stejný výkon jako New 3DS XL, takže v tomto ohledu zákazníci ochuzeni nebudou. New 2DS XL se začne prodávat 28. července. Cena by se měla pohybovat lehce nad úrovní čtyř tisíc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama