Spencer se pouští do hraní Sea of Thieves
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spencer se pouští do hraní Sea of Thieves

Spencer se pouští do hraní Sea of Thieves

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 4. 2017 13:30 6
Reklama

Rovnou deseti minutami záběrů se tvůrčí tým Rare připomíná s chystanou on-line akční adventurou Sea of Thieves. Ve videu můžete vidět interakce hned celé řady hráčů, které v tomto případě pocházejí z řad vývojářů samotných a doplňuje je jeden speciální host – Phil Spencer.

A vypadá to, že se všichni celkem náramně baví. My při té příležitosti můžeme každopádně vidět, v čem spočívají hlavní devizy hry a spatřit lze jak vcelku nepodstatné detaily typu jednoduchý a po konzolovém vzoru kruhový inventář, tak i významnější prvky hratelnosti i celé hry. Té přitom vévodí kooperace na souši i na vodě a průměrný vlk samotář to ve hře zřejmě příliš daleko nedotáhne a půjde brzy ke dnu.

Sea of Thieves je titulem vyvíjeným v úzké spolupráci s komunitou a tvůrci se v rámci uzavřeného alfatestu zavázali naslouchat komentářům samotných hráčů. Výsledek této kooperace si již můžete v přiloženém videu prohlédnout sami. Záběry odhalují patrně vše důležité a nabažit se mohou suchozemské krysy i přátelé mořských nemocí. Námořní bitvy přitom navzdory komiksovému ladění hry zjevně nepostrádají adrenalin a letos se tak mají hráči na Xboxu i na PC nač těšit, a to i ve jménu příběhu. Tvorba vlastních drobných kapitol vyprávění totiž padá na bedra samotných hráčů a ti se tak mohou zasadit o co nejlepší zážitek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama