Nintendo ani letos nechystá E3 konferenci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo ani letos nechystá E3 konferenci

Nintendo ani letos nechystá E3 konferenci

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 4. 2017 12:05 5
Reklama

E3 se již kvapem blíží a jestliže jste si po poslední zprávě dělali naděje na zásadní změnu v přístupu Nintenda, tak pro vás máme možná smutnou zprávu – ani letos nebude Nintendo mít vlastní konferenci. A to navzdory tomu, že dle původních slibů plánuje tato společnost nadále prosazovat tu svou, což má v současnosti podobu protěžování Nintenda Switch.

Informace zazněla v rámci poslední finanční zprávy investorům a odráží stále trvající trend, který Nintendo nasadilo již před lety. Japonský gigant se tím vyhne u jiných vydavatelů tradiční prezentaci. Ta dle prezidenta společnosti patří zejména investorům, analytikům a médiím, tedy všem, jenom ne samotným hráčům. Jak ale bude ona prezentace portfolia firmy v rámci E3 fungovat, to se teprve dozvíme, na hráče však zcela jistě dojde, neboť letos se brány výstaviště otevírají nejen novinářům, ale i širší veřejnosti. Hráči sami si tedy budou moci řadu ještě nedokončených titulů vyzkoušet na vlastní kůži a ty od Nintenda jistě nebudou žádnou výjimkou.

Poslední rok, kdy Nintendo mělo vlastní konferenci, byl rok 2013 a od té doby je průběh příprav na E3 pokaždé stejný – ostatní vydavatelé oznamují data i hodiny a lákají na první střípky svých plánů, Nintendo však nikoli a maximálně se objeví datum tradiční a předtočené video prezentace jménem Nintendo Direct. Něco podobného tedy očekáváme i letos, zatím to však oficiálně potvrzené ještě není.

Tak jako tak se jistě dočkáme prezentace titulů z vlastní produkce Nintenda i těch, které pocházejí od ostatních vydavatelů. Určitě tedy letos v létě uvidíme například i nový ročník fotbalu z produkce EA, otázkou však zrovna v tomto případě je, zda takový fotbal bude vlastně tím stejným zážitkem, jako je tomu kdekoli jinde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama