LocoRoco dorazí už zkraje května na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka LocoRoco dorazí už zkraje května na PS4

LocoRoco dorazí už zkraje května na PS4

Jiří Bigas

Jiří Bigas

28. 4. 2017 14:01 3
Reklama

Remaster proslulé rytmické hry PaRappa The Rapper z roku 1996 už na PS4 vyšel, teď přijde řada na LocoRoco původem z PSP. Kouzelnou logickou plošinovku od Sony, která v roce 2006 rozšířila řady exkluzivních titulů pro handheldový PlayStation, dodnes řada hráčů považuje za jednu z nejlepších her pro PSP vůbec. Právem se dočkala dalších pokračování. A brzy si vylepšený originál zahrajete i na PS4.

LocoRoco Remastered vyjde na PS4 už 9. května. Na českém PlayStation Storu se prodává za 409 korun. Pokud si ale předplácíte službu PlayStation Plus, máte nárok na slevu ve výši 20 procent. Za hru tak zaplatíte jen 327 korun. Jestliže si hru předobjednáte, můžete se navíc těšit na dynamické téma pro PS4.

Remaster nabídne rozlišení 1080p na PS4 a 4K na PS4 Pro a pyšní se podporou pohybového ovládání na DualShocku 4. Vylepšená verze byla oznámena na akci PlayStation Experience loni v prosinci.

Pokud jste náhodou LocoRoco nikdy nehráli, určitě se podívejte na ukázku níže. Ta je pořízena na PS4 Pro a dokládá, že grafika vůbec nezestárla a vyšší rozlišení titulu jen poskytlo jakousi omlazovací kůru.

Vaším úkolem je kutálet se s hlavním hrdinou napříč světem, ale neovládáte přímo jeho, ale nakláníte samotným prostředím. Protagonista hry se umí navíc nejen rozrůstat, ale v případě potřeby i rozdělit na spoustu malý žluťásků, kteří se dostanou i tam, kam velký LocoRoco nikoli.

Ještě letos by měl vyjít i remaster rytmické strategie Patapon rovněž původem z PSP. Ten debutoval v roce 2007 a dočkal se dvou pokračování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama