HW nároky a deluxe edice Rising Storm 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka HW nároky a deluxe edice Rising Storm 2

HW nároky a deluxe edice Rising Storm 2

Jiří Bigas

Jiří Bigas

28. 4. 2017 10:52 1
Reklama

Válečná taktická akce Rising Storm 2: Vietnam od studia Antimatter Games a Tripwire Interactive se pochlubila hardwarovými požadavky a je už k dispozici předobjednávka na Steamu.

Na Steamu se objevila Digital Deluxe edice za 21 eur. V tuto chvíli je o čtvrtinu levnější a tato akce má trvat až do vydání hry. Přesné datum premiéry ale zatím neznáme. Hra by měla vyjít někdy v první polovině letošního roku.

Digital Deluxe edice bude oproti standardní verzi navíc obsahovat různé in-game bonusy, kosmetické prvky a oficiální soundtrack ze hry. Nová FPS navazuje na standalone rozšíření Rising Storm (2013) pro akci Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad z roku 2011. Dřívější hry ale byly zasazeny do druhé světové války. Stejně jako je i Rising Storm 2: Vietnam pohání Unreal Engine 3.

Autoři slibují hardcore taktickou FPS, která bude brutálně a autenticky zobrazovat válku ve Vietnamu. Titul nabídne multiplayer až pro 64 hráčů. Hra za každou ze stran se má výrazně lišit a multiplayer proto vývojáři popisují jako asymetrický. Americké jednotky mohou například využívat ovladatelné helikoptéry. Je to souboj konvenční techniky a strategie s partyzánským vedením války.

Akce Rising Storm 2: Vietnam byla oznámena na E3 v roce 2015. Můžeme se těšit na nové módy, velké realistické a otevřené mapy a samozřejmě pestrou nabídku zbraní. Samozřejmostí je bohatá úprava postavy, ale ranky nebo upgrady byste tu hledali marně. Na bojišti rozhodnou jen vaše schopnosti.

Minimální nároky

OS: Windows 7, 8, 10
CPU: Intel Core i3 2,5 GHz či AMD Phenom 2,5 GHz
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 460 či ATI Radeon HD 5850
RAM: 4 GB

Doporučené nároky

OS: Windows 7, 8, 10
CPU: Intel i5 3,2 GHz či AMD 4 GHz
Grafika: NVIDIA GeForce®760 či AMD R9 270X
RAM: 6 GB

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama