Datum vydání DLC pro Nioh a detaily o PVP
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Datum vydání DLC pro Nioh a detaily o PVP

Datum vydání DLC pro Nioh a detaily o PVP

Pavel Makal

Pavel Makal

28. 4. 2017 09:56
Reklama

Ačkoli měl Nioh už při svém vydání obsahu na rozdávání, vývojáři z Team Ninja se o hru nadále starají, a kromě blížícího se rozšíření bychom se v budoucnu měli dočkat také bezplatné implementace PVP. Zatím toho o jeho fungování moc nevíme, o několik detailů se však nyní podělil jeden z nejpovolanějších.

V aktuálním čísle japonského magazínu Famitsu se k PVP vyjádřil šéf vývoje Niohu Jasuda Fumihiko. Ten uvedl, že hráči budou moci poměřit své síly buď v boji jeden na jednoho, nebo ve dvojicích. Přislíbil také, že k dispozici bude několik arén, mezi nimi například staré známé dódžó, které jsme opakovaně navštěvovali i v rámci příběhové části hry. Fumihiko říká, že v některých arénách budeme moci ve svůj prospěch využívat i terénní nerovnosti. V soubojích s ostatními hráči prý také budeme moci využívat drtivou většinu předmětů ze hry, vlastnosti některých ale budou upraveny, aby vyhovovaly PVP.

Mimo to jsme se také konečně dočkali oznámení data vydání prvního příběhového rozšíření. DLC s názvem Dragon of the North vyjde již příští týden, konkrétně 2. května. Jeho příběh naváže na konec hry a bude se točit kolem vládce oblasti Sendai, mocného daimja Masamune Date, kterému se pro jeho jediné oko přezdívalo dokuganrjú, tedy jednooký drak. Rozšíření se bude odehrávat v regionu Óšú a čekají nás další výzvy v podobě zbrusu nových nepřátel a bossů. Zároveň se však dočkáme nových duchovních strážců, zbrojí, magie a v neposlední řadě také nové zbraně.

Nioh vyšel letos v únoru k potěše všech fanoušků akčních RPG. Team Ninja potvrdil své letité zkušenosti ze série Ninja Gaiden a nabídl skvělou hratelnost, zabalenou do skutečně tuhé obtížnosti. Hra si v naší recenzi vysloužila plný počet bodů, dostupná je exkluzivně na PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama