Syberia 3 se zbavila Denuva. Nepomohlo jí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Syberia 3 se zbavila Denuva. Nepomohlo jí

Syberia 3 se zbavila Denuva. Nepomohlo jí

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 4. 2017 12:24 16
Reklama

Adventura Syberia 3 od studia Microïds vyšla v Evropě sice teprve před týdnem, ale už po třech dnech se podařilo překonat její protipirátskou ochranu, kterou měla na svědomí společnost Denuvo. Stalo se tak v rekordně krátkém čase. Vývojáři se v posledním updatu Denuva zbavili úplně.

Člověk, který ochranu překonal, se navíc v průvodním dokumentu pochlubil, že hra se bez Denuva spouští mnohem rychleji, přibližně o 40 sekund. A stěžuje si také na to, že ochrana škodí výkonu. “Zvláště když používáte dvě Denuva v jedné hře,” dodal.

Vývojáři zřejmě v návaznosti na toto zjištění tak jako řada jejich kolegů před nimi raději nechali ochranu ze hry prostřednictvím posledního update úplně odstranit. Zatím sice nikde nebylo výslovně řečeno, že jde o reakci na úspěch pirátů, ale je to vysoce pravděpodobné.

Patch pochopitelně řeší i jiné věci, opravuje některé problémy a vylepšuje výkon hry. Kromě jiného implementuje také nějaké korektury v české lokalizaci. Denuvo už ale v Syberii 3 po updatu není. Pokud se ho třeba autoři ještě nerozhodnou nahradit nějakou novější verzí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama