Stolní Fallout vyjde už na podzim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stolní Fallout vyjde už na podzim

Stolní Fallout vyjde už na podzim

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 4. 2017 09:09 5
Reklama

Už o víkendu jsme psali o nové deskové hře ze světa Falloutu. Společnost Modiphius Entertainment se nyní podělila o další podrobnosti, jak minulý týden slíbila. Fallout: Wasteland Warfare vyjde letos v listopadu.

Hráči si vybudují vlastní jednotku složenou ze zástupců různých frakcí i ikonických postav postapokalyptické série. Celému dobrodružství dodají šmrnc figurky postav a další propriety z populárního světa, které budou tvořit autentickou kulisu hry.

Tématickou scenérii mají na všem stole pomoci umocnit nejen automaty Nuka-Coly a vraky automobilů, ale i stavby, jako jsou benzínová stanice Red Rocket nebo rezidenční čtvrť Sanctuary Hills, které jistě znáte z Falloutu 4. Jak už ale autoři dříve upozornili, deskovka nebude čerpat jen z něj, ale z celé série.

Fallout: Wasteland Warfare nabídne příběhovou kampaň i náhodné mise s úkoly. Hráči budou vylepšovat dovednosti svých postav, ale i zbraně a další vybavení. Chybět nebude kooperace ani PvP mód, v němž hráči změří své síly.

Bude dokonce možné pustit se do hry v osamocení. Nejvíc zábavy si ale zřejmě užijete s dalšími kamarády, když se společnými silami pokusíte ubránit vaši základnu, případně vyrazíte prozkoumávat zamořenou krajinu zpustošenou nukleárním holokaustem.

Deskový Fallout bude možné si předobjednat už v létě. Jeho cenu ale zatím výrobce bohužel nezveřejnil. Na rozdíl od jiných podobných titulů se nebude Wasteland Warfare ucházet o přízeň zákazníků na Kickstarteru. Financování hry vydavatel zajistil vlastními silami.

Chris Birch ze společnosti Modiphius Entertainment prozradil Polygonu, že Fallout: Wasteland Warfare je výsledkem dlouhodobého vyjednávání s Bethesdou. Smlouvu obě firmy uzavřely už loni. Birch také zdůraznil, jak důležité pro něj bylo, aby bylo možné hrát deskovku v jednom hráči i s dalšími lidmi proti hře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama