Známe květnovou nadílku PS Plus her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe květnovou nadílku PS Plus her

Známe květnovou nadílku PS Plus her

David Plecháček

David Plecháček

26. 4. 2017 15:40 6
Reklama

Je poslední středa v měsíci, lehce po půl šesté večer, a to samozřejmě znamená, že Sony odhalila nabídku her ve službě PlayStation Plus pro další měsíc. Uvidíme, jestli se vám japonská společnost tentokrát trefila do vkusu, nebo jestli jste čirou náhodou čekali něco… jiného.

Nejvíce nás zajímají hry po PlayStation 4, a tak nimi začneme. V květnu se můžete pustit na planetu Pandora, ale ne v Handsome kolekci klasických Borderlands, ale v příběhové adventuře od Telltale. Tales from the Borderlands doplní 3rd person arkádová střílečka Alienation z loňského května.

Zajímavé ale je, že zatímco tradičně zámořští a evropští hráči mívají stejnou nabídku, tentokrát se rozchází. Za oceánem se místo Alienation hráči dočkali podmořského dobrodružství Abzu. Jestli se máme lépe či nikoliv necháme na vás. 

Na PS4 se v rámci cross buy objeví Type: Rider a Laser Disco Defenders, které si můžete pořídit samozřejmě i pro kapesní Vitu. Majitele PlayStation 3 možná potěší strategie Port Royale 3: Pirates and Mechants a Blood Knights od Deck13. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama