Nový obsah pro Sniper Elite 4 je tu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový obsah pro Sniper Elite 4 je tu

Nový obsah pro Sniper Elite 4 je tu

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 4. 2017 14:57
Reklama

Téma ostrostřelců dnes jednoznačně kraluje internetu. A ačkoli byste si mohli myslet, že bude dnešek zcela patřit hře Sniper: Ghost Warrior 3, musíme vás vyvést z omylu. Právě dnešní den si totiž vybrali i vývojáři ze studia Rebellion, kteří stojí za konkurenční sérií Sniper Elite, aby představili další dodatečný obsah pro její nedávno vydaný čtvrtý díl.

Nová část minikampaně Deathstorm je již nyní dostupná na všech platformách. Druhá kapitola s podtitulem Infiltration se stejně jako ta první dá hrát i v kooperaci s druhým hráčem, a i tentokrát bude mít Karl Fairburne plné ruce práce. V nacisty okupované severní Itálii musí odhalit, jakou novou a ničivou zbraň nepřátelské mocnosti chystají.

Sami nebo s kolegou se tedy vydáte do půvabného městečka Niroli, které se proměnilo v oblastní centrum propagandy a sídlí zde početná posádka italské armády. Úkol je jasný – infiltrovat město, nalézt důležitého vědce a zachránit jeho manželku, která je, světe div se, důležitou spojeneckou špiónkou. Niroli si užijete za soumraku, budete se moci kochat jeho vysokými věžemi i širokými střechami, ale pozor, čas běží. V rámci nové mise se setkáte s novým druhem nepřítele a také pořádně výbušnou novou zbraní.

Není to ale jediná novinka, která do hry dnes míří. Kromě druhé kapitoly Deathstorm je k dispozici také balíček Urban Assault Expansion Pack, který vám do hry přidá osm nových skinů na zbraně, vhodných pro boj ve městě, mužské i ženské maskovací obleky a tři nové zbraně – Walter PPK, Sten a starou dobrou winchesterovku. A pokud se vám za nový obsah nechce platit, je tu ještě poměrně obsáhlý bezplatný update, který přináší například novou mapu jménem Urban a také režim Capture the Flag.

Druhá část Deathstorm vás vyjde na sedm dolarů, balíček Urban Assault pak na osm dolarů, v přepočtu tedy zhruba 172, respektive 197 korun. Obě tyto položky jsou také součástí season passu. Vývojáři své dnešní oznámení doplnili o trailer, který novou misi blíže přestavuje

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama