V Shadow of War nebude o zbraně nouze
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Shadow of War nebude o zbraně nouze

V Shadow of War nebude o zbraně nouze

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 4. 2017 10:40 3
Reklama

Nový týden, nové video z chystaného Middle-earh: Shadow of War. Zatímco minule jsme se věnovali Talionovým schopnostem a představili si jednu z cest, jak svého hrdinu profilovat, tentokrát si pro nás vývojáři připravili představení systému zbraní a vybavení.

V sedmiminutovém videu, které přinesl server IGN, se můžete podívat, jak lze výkonnost hlavního hrdiny dále rozšířit skrz vhodné vybavení. Ačkoli nám jsou s nemalou pompou představovány prvky, které jsme už opakovaně viděli v jiných hrách, je zřejmé, že tentokrát bude válečná kořist a nové vražedné hračky mnohem podstatnější složkou hry. Shadow of War chce RPG systém z původní hry notně nafouknout a odrazí se to i na vybavení.

Toho bude tentokrát nejen větší množství, ale bude se také lišit svou kvalitou, unikátností a také možností vkládat do jednotlivých částí posilující drahokamy. Talion bude mít k dispozici několik slotů pro výstroj a výzbroj, měnit můžete hlavní zbraň, dýku pro tiché zabíjení, zboj, plášť a také runy na speciálním prstenu moci. To nejlepší vybavení samozřejmě získáte porážením zvlášť silných nepřátel a pokud budete úspěšní, možná se vám podaří poskládat celý set a získat tak další bonusy.

Poměrně zajímavým prvkem je odemykání zvláštních schopností jednotlivých kusů vybavení plněním různých výzev. Kvalitní dýka tak po splnění konkrétního úkolu může dostat bonusové poškození proti hořícím nepřátelům, to je však jen jeden z mnoha příkladů. Jako obvykle budou různé druhy brnění vhodné pro odlišné herní styly, vybrat by si tedy měl skutečně každý. Middle-earth: Shadow of War vychází 25. srpna na PC, PS4 a Xbox One. Hru si můžete předobjednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama