Hunting Simulator ukazuje lov a stopování
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hunting Simulator ukazuje lov a stopování

Hunting Simulator ukazuje lov a stopování

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 4. 2017 14:41 2
Reklama

Na konci ledna jsme se dozvěděli, že vývojářské studio Neopica chystá pod křídly vydavatelství Big Ben nový titul s prostým, ale všeříkajícím názvem. Hunting Simulator pro PC, PS4 a Xbox One bude podle popisu skutečným splněným snem pro všechny virtuální lovce. Právě dnes jsme se dočkali vydání zbrusu nového videa, které se věnuje různým druhům k odstřelu dostupné zvířeny.

Není třeba zdůrazňovat, že si vývojáři velmi zakládají na pečlivém zpracování živočichů, a to jak po stránce jejich podoby, tak i chování. První část Videa se věnuje lovišti jménem French Oaks, které je podle vývojářů jedním z nejkrásnějších míst k prozkoumání a získání kvalitní zvěřiny. Nutno říci, že hra z videa vypadá skutečně velice pěkně, a kromě roztomilých zvířátek stojí za pozornost i bohatá flóra.

Ve hře narazíme na 37 různých živočišných druhů, mezi které patří vysoká, vodní ptactvo nebo různí dravci. Samozřejmostí je pak vypodobnění samců i samic jednotlivých živočichů. Každé zvíře se nachází jen ve svém přirozeném prostředí a zvířata se pohybují ve skupinách, tak jako ve skutečnosti. Navíc hra simuluje jak jejich zrak, tak i sluch a čich, při lovu tedy musíte dávat pozor na to, zda se pohybujete dostatečně tiše, a hlavně proti větru.

V rámci hry nasvítíme také horské oblasti Colorada a video nám ukazuje lov medvěda hnědého. Lov není jen o střílení, ale také o stopování, a i tento aspekt hra věrně simuluje. Orientovat se můžete nejen podle otisku tlap či kopyt, ale také podle zanechaného trusu. K dispozici dostanete různé nástroje, mezi něž patří třeba vábničky. Podobně jako v sérii Sniper Elite budete svůj výstřel moci sledovat ve zpomaleném záběru a dívat se, jak kulka letí a zasahuje svůj cíl. Za každé ulovené zvíře také dostanete hodnocení v závislosti na tom, jak velké zvíře je, z jaké dálky jste jej skolili a zda jste zasáhli životně důležité orgány. Hra by měla vyjít letos v létě na PC, PS4 a Xbox One. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama