Bombermana navštíví ikonický Pyramid Head
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bombermana navštíví ikonický Pyramid Head

Bombermana navštíví ikonický Pyramid Head

David Plecháček

David Plecháček

24. 4. 2017 11:43 2
Reklama

Základy hry Bomberman jsou jednoduché a nejde je moc vylepšit. Vždyť v jednoduchosti je síla, jak praví jedno ze známých rčení. Autoři poslední inkarnace slavné série, hry Super Bomberman R pro Nintendo Switch, se rozhodli oživit hru po svém. Přidali do ní slavné tváře z her od Konami.

Hru vyvíjí Konami samotné se studiem HexaDrive, takže pro ně nebylo sáhnout po slavných postavách nic složitého. V novém Bombermanovi se můžete zhostit Vic Vipera ze hry Gradius, legendárního Belmonta z Castlevanie, a především ikonického Pyramid Heada ze série Silent Hill. Ani za jednoho nemusíte utratit zhola nic, neboť update, který je přinese, bude kompletně zdarma.

Konami hru updatuje pravidelně, naposledy proběhl větší update v pátek. Ten by měl zlepšit technický stav hry, který na Switchi dosud nebyl ideální, a přidal několik nových map. Do interního obchodu také přibyly nové lokace pro režim versus – White Cross, Lagoon, Max Speed a Power Zone.

Super Bomberman R vyšel exkluzivně pro Nintendo Switch coby jeden z mála launchových titulů. Od recenzentů si odnesl průměrná hodnocení. Nejčastěji mu byla vytýkána špatná technická stránka, především online multiplayer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama