Svět Falloutu rozšíří nová desková hra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Svět Falloutu rozšíří nová desková hra

Svět Falloutu rozšíří nová desková hra

Jiří Bigas

Jiří Bigas

23. 4. 2017 09:26
Reklama

Britská společnost Modiphius Entertainment se na svých sociálních sítích a na webu pochlubila, na čem právě pracuje. Je to nová oficiální desková hra s miniaturami ze světa Falloutu.

Novinka se jmenuje Fallout: Wasteland Warfare a představil ji Chris Birch. Mnoho informací zatím k dispozici nemáme, ale fanoušci už mohou začít fantazírovat. Firma předvedla na obrázku návrhy figurek, které vypadají opravdu skvostně. Slibuje přitom, že ve hře budeme velet skupince takových postav v kooperativních, kompetitivních i sólo misích pro jednoho hráče.

I když na webu, Facebooku ani Twitteru v původní zprávě autoři příliš sdílní nebyli, později odpověděli několika fanouškům na některé z nejpalčivějších otázek, a tak vnesli do celé situace trochu více světla. Dozvěděli jsme se například, že hra není založena jen na Falloutu 4, jak by se mohlo zdát, ale čerpá hned z několika titulů.

Deskovka přijde s vlastními pravidly i systémem a nevychází například z Fallout: Warfare, jak někdo z nadšenců myslel. Autoři se nespoléhají na Kickstarter, jak je v této době populární, ale slibují nějaké bonusy za předobjednávku. Více informací se máme dočkat už příští týden.

Modiphius Entertainment má na kontě hry jako Achtung! Cthulhu či Conana a pracuje rovněž na Star Trek Adventures. Jestliže si chcete pojistit, že vám žádná novinka o Wasteland Warfare neunikne, můžete se už nyní na oficiální stránce přihlásit do newsletteru.

Myslím, že první ohlasy fanoušků zatím nejlépe vystihuje tento obrázek…

Svět Falloutu rozšíří nová desková hra
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama