Launch trailer Dawn of War zve do boje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Launch trailer Dawn of War zve do boje

Launch trailer Dawn of War zve do boje

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 4. 2017 14:40 1
Reklama

Jestliže již brázdíte vody on-line multiplayeru v rámci otevřeného betatestu Warhammer 40 000: Dawn of War III, tak se snad raději ani nenechte rušit, pokud jste však tuto příležitost vynechali a s větším zájmem vyhlížíte příběhovou složku hry, tak určitě zpozorněte. Na svět se totiž aktuálně dostal launch trailer, jenž láká zejména na příběh tohoto ambiciózního strategického sci-fi titulu.

Video začíná sebevědomou prezentací několika málo citací ze zahraničních médií, poté však již nastupuje ukázka toho důležitého – skromného nástinu příběhu, který je tentokrát prezentován zejména za pomocí efektních CGI animací.

Video jménem Fragments of War představuje stinné stránky válečných konfliktů – masakry, zabíjení, barbarství, temnotu i chamtivost, jenže stejně tak se dozvídáme i o tom, kterak může mít válka i své silné stránky – ozbrojené potyčky dávají prostor odvaze, moudrosti, síle a dalším. A za jaký konec to nakonec uchopíte vy, to bude již jen na vás – Dawn of War III nabídne hru za trojici odlišných frakcí a na základě této atraktivní a ve své podstatě nic nenaznačující ukázky také doufáme, že hra 27. dubna přijde i se skutečně nápaditým příběhem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama