Netradiční simulátor Everything je už i na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Netradiční simulátor Everything je už i na PC

Netradiční simulátor Everything je už i na PC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 4. 2017 11:27 3
Reklama

polovině března jste na našich stránkách mohli být svědky představení skutečně bizarní záležitosti simulátoru snad čehokoli myslitelného – ve hře Everything jste se na PlayStationu 4 mohli stát skutečně čímkoli, od koulejícího se jablíčka, přes rovněž kutálející se lamu až po valící se galaxii. A nově se tento prapodivný experiment dostal i na Steam, kde si hru můžete zakoupit na PC i na Mac.

Základní herní mechanismy přitom zůstávají pochopitelně nezměněné – v Everything se můžete stát prakticky čímkoli a ve své podstatě lze ovládat úplně vše, co jen na obrazovce spatříte. Hra přitom před hráče neklade žádné zásadní cíle a nechává je vyhrát si v rámci obrovského sandboxu, v němž je svět procedurálně generován a ve kterém se to celkově hemží životem všech tvarů i velkostí. Úsměvné přitom je, že většinou se dané objekty herním světem skutečně pouze valí či kutálí, což se především velmi těžko popisuje a vyzvat vás tímto můžeme již jen ke zhlédnutí přiloženého videa.

Titul vytvořený v základu pouze dvěma lidmi si přitom klade ambice vysoké, a to se zatím, zdá se, skutečně vyplácí, neboť hra si zatím na Steamu odnáší velmi kladná hodnocení. Přesvědčit se o jejich pravdivosti každopádně můžete již sami, a to za v přepočtu necelých 350 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama