On-line beta Dawn of War III právě startuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka On-line beta Dawn of War III právě startuje

On-line beta Dawn of War III právě startuje

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 4. 2017 13:15 1
Reklama

Počátkem měsíce jsme avizovali nadcházející otevřenou betaverzi Warhammer 40,000: Dawn of War III, jež startuje právě dnes. Do akce můžete naskočit v 7 hodin večer a nabídka potrvá až do pondělí téhož času. O tři dny později, 27. dubna, pak každopádně vyjde plná verze hry.

Ta dorazí exkluzivně na PC a jestliže byste neradi kupovali zajíce v pytli, tak si tuto exkluzivní ochutnávku určitě ujít nenechte. Otevřený test hry samozřejmě nabídne pouze zátěžový test multiplayeru a jestliže byste rádi spatřili ukázku singleplayeru, tak budete muset vzít zavděk únorovým trailerem.

Multiplayerová beta tak jako tak nabídne všechny ve hře přítomné rasy a do boje půjde vzít vesmírné mariňáky, orky i Eldary s tím, že každá z frakcí nabídne omezený počet hrdinů. K dispozici bude nadále trojice map se třemi různými velikostmi týmů – 1v1, 2v2 a 3v3. Navrch tento vydání předcházející test přinese hned šestici takzvaných doktrín, což jsou speciální schopnosti, jež mohou hráči propůjčit svým armádám a které nadále mohou zamíchat charakterem každé z her.

Takže neváhejte a zkoušejte, vývojářské studio Relic Entertainment však jedním dechem varuje před tím, že odehraný postup se nepřenese do finální verze hry. A ve finále by vás mohl ještě zaujmout fakt ten, že recenzenti své kopie ji obdrželi a na serveru Metacritic se již začínají objevovat první hodnocení. A ta jsou zatím vesměs pochvalná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama