Dota 2 bude vyžadovat potvrzení telefonu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dota 2 bude vyžadovat potvrzení telefonu

Dota 2 bude vyžadovat potvrzení telefonu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 4. 2017 12:21 7
Reklama

Od příštího měsíce budou muset hráči MOBA titulu Dota 2 muset uvádět i své (unikátní) telefonní číslo tehdy, pokud se budou chtít zúčastnit hodnocených zápasů. Ve Valve tím chtějí zabránit tomu, aby si hráči nevytvářeli množství dalších účtů a nelikvidovali tím snahu matchmakingu vytvářet týmy adekvátních schopností.

příspěvku na webu hry se můžete dočíst o tom, jak tento proces bude vypadat i jaké bylo jeho myšlenkové pozadí. Cílem je každopádně přinést pokud možno nejlepší možný zážitek mezi zápasy hodnocenými i mezi těmi ostatními, neboť uživatelé využívající více účtů naráz mají potenciál hru pokazit ostatním. Počínaje 4. květnem se tedy hráči budou muset prokázat platným telefonním číslem, jež následně bude pochopitelně možné i změnit. U starého čísla však následně poběží tříměsíční lhůta, během níž nebude možné dané číslo opět použít, například u jiného účtu.

Podobná situace přitom nastala již u Counter-Strike: Global Offensive, tam však byla podobná služba zavedená jako volitelná a hráči si zadáním telefonního čísla pouze zajistili lepší výchozí pozici při vybírání spoluhráčů. Hra jim v takové chvíli automaticky dává lepší šanci skončit ve hře se stejně férovými hráči.

Dota 2 však tuto novinku zavádí povinně a na výběr tedy hráči mít nebudou. Zda se to osvědčí, to již ukáže až čas. Každopádně spolu s touto novinkou se do hry navrací i možnost vyhledávat pouze sólové hry a tedy ty, ve kterých soupeří pouze sólově vystupující hráči a ne ti, kteří vystupují v týmu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama