Binding of Isaac možná dostane své amiibo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Binding of Isaac možná dostane své amiibo

Binding of Isaac možná dostane své amiibo

Pavel Makal

Pavel Makal

21. 4. 2017 14:47 1
Reklama

Pokud pravidelně posloucháte náš podcast, asi vám neuniklo, že jsem se už několikrát přiznal k vášnivé lásce, kterou chovám ke hře Binding of Isaac. Ta má ve své nejnovější verzi s podtitulem Afterbirth+ již brzy vyjít na Switch i v Evropě a je docela možné, že své hráče potěší sběratelským kouskem.

Na oficiálním Twitteru vývojářské společnosti Nicalis, která má Isaaca na svědomí, se totiž objevil obrázek návrhu amiibo figurky s podobou malého uplakaného hrdiny, který byl doplněn o popisek „Cože? Vy byste si opravdu přáli amiibo pro Binding of Isaac: Afterbirth+ na Nintendo Switch?“. Reakce fanoušků byla samozřejmě jednoznačně pozitivní.

Ačkoli se přirozeně zatím nejedná o oficiální oznámení a spíše to vypadá, že si Nicalis testuje potenciální zájem publika, objevily se již mimo jiné i dotazy, co by amiibo do hry mělo přidat. Jeden ze zvídavých fandů se zeptal přímo autora hry Edmunda MacMillena, zda by figurka teoreticky mohla hru usnadnit. Na tuto otázku však McMillen odpověděl s razantním „NIKDY!“.

Magazín Game Informer se na existenci figurky McMillena zeptal přímo a dostalo se mu poměrně záhadné odpovědi. Autor hry odvětil, že už se staly i zvláštnější věci, jako například to, že je Binding of Isaac launchovou hrou pro konzoli od Nintenda. Bohužel to zatím tedy není definitivní ano, zároveň ale ani definitivní ne. Isaac by nebyl první nezávislou hrou, která se dočkala své figurky. Prvenství totiž drží Shovel Knight, který je ve Spojených státech k dispozici již od roku 2015. Drtivá většina amiibo figurek pochází z her od Nintenda, postupně ale dochází i na tituly od vývojářů třetích stran. Již brzy bychom se třeba měli dočkat dlouho očekávané Bayonetty nebo Clouda z Final Fantasy VII.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama