Trailer na novou epizodu A New Frontier
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer na novou epizodu A New Frontier

Trailer na novou epizodu A New Frontier

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 4. 2017 13:49 5
Reklama

Vývojáři ze studia Telltale Games oznámili, že další epizoda adventurní série The Walking Dead: A New Frontier vyjde 25. dubna. Ještě dnes bychom se měli dočkat prvního traileru.

AKTUALIZACE

Jak už jsme dnes dopoledne lákali, vývojáři ze studia Telltale Games zveřejnili na YouTube trailer na čtvrtou epizodu adventurní série The Walking Dead: A New Frontier. Epizoda nazvaná Thicker Than Water vychází 25. dubna.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Čtvrtá epizoda nese podtitul Thicker Than Wate a vývojáři na ni lákají synopsí, v níž tvrdí, že na obzoru se objeví nové hrozby. Javier proto musí uzavřít nepravděpodobné aliance ve snaze ochránit ty, na kterých mu opravdu záleží.

Připomínáme, že první dvě epizody vyšly současně už 20. prosince, třetí pak měla premiéru koncem března. Řadu A New Frontier na Hrej.cz hodnotí David Rozsíval a zatím je s prací Telltale docela spokojený. Dvojepizodu ohodnotil sice “jen” známkou 3/5, ale třetí epizoda už si z naší recenze odnesla hodnocení 4/5. Třetí sezónu uzavře pátá epizoda, které se bude jmenovat From the Gallows.

The Walking Dead: A New Frontier si můžete objednat i v “krabicové” (season pass) verzi na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama